Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 1 maart 2019

80's Verantwoord

Met ode aan Mark Hollis van Talk Talk

geweest
zaal open
22:00
aanvang
22:00
verwachte eindtijd
03:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 1 maart 2019

80's Verantwoord

Met ode aan Mark Hollis van Talk Talk

geweest

Op 25 februari kwam Mark Hollis, zanger en tekstschrijver van Talk Talk te overlijden. Als een ode aan deze prachtige jaren 80 band zullen de dj's van '7 Inch Twins' tijdens 80's Verantwoord ieder uur een Talk Talk plaat draaien met de daarbij behorende clip.

Vergeet even alle hits van Hazes. Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van onze Cloud Nine. DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast, Doe Maar! Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen. Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je hem zelf aanvragen via de verzoekjeszuil!

Start je dansavond the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Zie ook

vr 20 sep 2019

Vinylfeestje

Kies, geef en dans op de beste vinylhits

vr 26 jul 2019

Tante Joke Karaoke Band

Gigantische karaokebar voor één nacht met live-band

vr 26 jul 2019

Park 6 by Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark