Le Guess Who? - Thursday
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
TivoliVredenburg

Le Guess Who? - Thursday

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

incl. servicekosten

Le Guess Who? wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival staat in het teken van geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

 

Le Guess Who? keert van 7-10 november 2024 terug naar Utrecht voor de zeventiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

Op donderdag 7 november vind je op het programma o.a. de Engelse experimentele muzikant, rapper en choreograaf Blackhaine; trompettist, multi-instrumentalist, creatief componist/performer en auteur Wadada Leo Smith samen met zijn kleinzoon Lamar Smith; de Amerikaanse zangeres, bassist en componist Kim Gordon, wiens carrière wordt gekenmerkt door haar grensverleggende benadering van muziek; de wereldpremière van I; the hybrid and the antidote, een performance van producer, DJ en performer Liliane Chlela, met het Utrechtse Flare Quartet, Radwan Ghazi Moumneh, Nancy Mounir en Yara Asmar; en rapper en producer ELUCID, die een jaar nadat hij naar Le Guess Who? kwam als helft van Armand Hammer, terugkomt met een soloshow.

 

TICKETS

Tickets voor Le Guess Who? 2024 zijn verkrijgbaar via leguesswho.com/tickets.