Elisabeth Hetherington & Paolo Gorini
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Elisabeth Hetherington sopraan
Paolo Gorini piano, elektronica

Programma

Muziek van Jakob Arcadelt, Barbara, The Beatles, Monteverdi, Radiohead en anderen

Locatie
Cloud Nine
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Elisabeth Hetherington & Paolo Gorini

Muziek van Jakob Arcadelt, Barbara, The Beatles, Monteverdi en Radiohead

incl. servicekosten

De finalisten 2019-2020 van Dutch Classical Talent hebben de handen ineengeslagen voor een klassiek-meets-pop-concert in onze intiemste zaal. Ronde tafeltjes in plaats van lange stoelenrijen, sfeervolle verlichting: deze clubavond vermomd als klassiek concert biedt een prikkelende mix van oud en nieuw, van renaissance tot roaring sixties.

‘Zanggodin’
Elisabeth Hetherington won Dutch Classical Talent en haar ster rijst sindsdien rap. Ze heeft een ‘volstrekt natuurlijke manier van communiceren’ en haar ‘zuivere sopraanstem [is] vrij van naden en voegen’ schreef De Volkskrant. Het kost haar geen enkele moeite om het publiek om haar vinger te winden en is zelfs een ‘zanggodin’ genoemd. Fascinerend detail: naast haar zangcarrière doet ze onderzoek naar de oorspronkelijke uitspraak van vroegmodern Engels.

Kippenvel
Toen Paolo Gorini als kind acuut kippenvel kreeg toen hij voor het eerst Chopin hoorde, wist hij: mijn leven wordt muziek. Hij heeft zich ontwikkeld tot pianist, componist, arrangeur en elektronische-muziekartiest, allemaal voor dat ene doel: dat magische kippenvelmoment creëren. Met klarinettist Marco Danesi stond hij in de finale van Dutch Classical Talent als Duo Ebano, geroemd om hun arrangementen van rock, folk- en pianomuziek.

Zie ook

Elisabeth Hetherington & Paolo Gorini

Vespucci Kwartet speelt Kreutzersonate

Vespucci Kwartet

Elisabeth Hetherington & Paolo Gorini

Finale Jonge Makers Prijs

Nederlands Vioolconcours

Elisabeth Hetherington & Paolo Gorini

Helena Basilova speelt Sakamoto

Klassiek in de Cloud