Kriebel (2+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Aanvang
Deuren open
Verwachte eindtijd
Programma

Zaal open: 10.30
Aanvang: 11.00
Verwacht einde: 11.45

Zaal open: 12.30
Aanvang: 13.00
Verwacht einde: 13.45

Locatie
Pandora
Extra informatie
Over de makers

Kriebel is een productie van Oorkaan, De Nationale Opera en Ballet en Philharmonie Luxembourg.

Oorkaan
Muziekgezelschap Oorkaan speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu, klinkt in theatrale en verrassende vormen. Net als bij een concert is een Oorkaan-voorstelling (bijna) zonder woorden en staan er alleen musici op toneel.

Nationale Opera & Ballet
Ruim 600 medewerkers van Nationale Opera & Ballet werken aan voorstellingen op topniveau en van internationale allure op het gebied van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten. Onze organisatie wil mensen verbinden, ontroeren en betrekken bij het rijke culturele leven in Nederland. Vakmanschap, creativiteit, durf en betrokkenheid zijn eigenschappen die onze medewerkers met elkaar delen. 

Philharmonie Luxembourg
De Philharmonie Luxembourg is een concertzaal in Luxemburg. De zaal is in 2005 geopend en er vinden tegenwoordig elk jaar zo’n 400 optredens plaats.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 2 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Kriebel (2+)

Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt

Geweest

Hoe klinkt een kriebel in je buik?
En wat gebeurt er als die kriebel plots via je mond naar buiten glipt, door de ruimte zweeft en zo floep, via de viool de marimba in kruipt, en flop je oren in vliegt?
In een betoverend visuele ruimte nemen een vioolspelende zanger, een dansende percussionist en een zingende danseres je mee in een speelse ontmoeting tussen dans, muziek en stem. Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt.

Bekijk de trailer

KRIEBEL is winnaar van de internationale Young Audiences Music Award (YAMaward) 2020 in de categorie ‘Best Small Ensemble’.