Wishful Singing
Deuren open
Aanvang
Locatie
Hertz

Wishful Singing

De ideale Kerst met Nicolien Mizee

incl. servicekosten

‘Volgend jaar doe ik het helemaal anders!’ Of we nu omringd zijn geweest door familie of ons beide kerstdagen overal voor hebben afgesloten: meestal valt het toch tegen. Ieder jaar nemen we ons voor om de volgende kerst eens helemaal in te richten zoals wíj́ het willen, maar wat is eigenlijk een ideale kerst? Is het samen eten, cadeautjes, een opgetuigde boom, naar de kerk of juist slaande ruzie met je schoonfamilie? Wishful Singing en bestsellerauteur en columniste Nicolien Mizee gaan samen op zoek naar ‘dat echte kerstgevoel’ in deze tragikomische theatershow vol muziek. Verwacht traditionele kerstliederen, christmas carols, close harmony en meer.

Over Wishful Singing
Wishful Singing bestaat uit vijf professionele, bevlogen zangeressen met een unieke klank, uitstraling en drive. Het ensemble geeft concerten in Nederland, Europa, de V.S. en Japan en zingt alles waar het hart sneller van gaat kloppen: van schurende dissonanten en tijdloze volksmelodieën tot funky harmonieën, transcendentale eenstemmigheid en ritmische krankzinnigheid.

Over Nicolien Mizee
Nicolien Mizee (1965) brak bij het grote publiek door met de thriller Moord op de moestuin, maar gold al sinds haar debuut Voor God en de Sociale Dienst (2000) en En toen kwam moeder met een mes (2003, nominatie Libris Literatuurprijs) als geheimtip voor literatuurliefhebbers. De laatste jaren oogstte ze lof met haar autobiografische reeks Faxen aan Ger waarvan vijf delen tussen 2018 en 2022 verschenen. Voor de delen De kennismaking en De porseleinkast kreeg ze in 2020 de Henriette Roland Holst-prijs.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Zie ook

Wishful Singing

Dennis van Aarssen

Kerstshow van de Nederlandse Frank Sinatra

Wishful Singing

Clean Pete's Kerstshow

Kerst-spektakel vol gastartiesten uit de klassieke- en popmuziek