Fuse: Mikrokosmos
Deuren open
Aanvang
Uitvoerenden

Werken van onder andere Jacob TV, Xavi Torres Vicente, Julia Philippens, Gabriella Smith, Bryce Dessner, Joey Roukens en Thomas Beijer

Programma

Fuse

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Fuse: Mikrokosmos

incl. servicekosten

Onder de titel Mikrokosmos gaat de veelzijdige muziekformatie Fuse op reis door het leven. Twaalf nationale en internationale componisten en songwriters schrijven werk op het lijf van het ensemble. Scenograaf en VJ Frouke ten Velden streelt daarnaast de ogen met beeld en licht van de Big Bang tot de laatste ademtocht. Een ‘droomvlucht door twaalf universele fases uit de levenscyclus’, aldus Fuse.

Fuse behoeft eigenlijk geen introductie meer. De huisband van Podium Klassiek maakt al jaren indruk met een eclectische mix van stijlen en een podiumpresentatie als een rockband. De zes musici die alles uit het hoofd spelen en net zo gemakkelijk improviseren, hebben deels een jazz-achtergrond en deels een klassieke. De meesterlijke mix leverde ze in 2019 al eens de Edison Klassiek Publieksprijs op.

De Nederlandse scenograaf en VJ Frouke ten Velden is een van de belangrijkste Nederlandse live visual artists. Haar werk is tot ver over de grenzen te zien. In Nederland was haar werk al te bewonderen in het Van Gogh Museum, Eye en tijdens het Amsterdam Dance Event. Ook werkte ze samen met onder anderen Merol en Tania Kross. Zij speelt met licht en beeld zoals Fuse musiceert.

Zie ook

Fuse: Mikrokosmos

Finale Jonge Makers Prijs

Nederlands Vioolconcours

Fuse: Mikrokosmos

Berlage Saxophone Quartet & Dudok Quartet

Images

Fuse: Mikrokosmos

ORBI

The Oscillating Revenge of the Background Instruments