Tom Dumoulin

Talks, colleges, festivals en meer

Kennis & Debat
Doors
Start
End
Locatie
Grote zaal
Thomas van Zijl

Thomas van Zijl is journalist en presentator bij BNR Nieuwsradio en Haagsch College.

Tom Dumoulin

Tom Dumoulin is oud-wielrenner en een van Nederlands succesvolste renners. Onlangs verscheen het zelfportret Op gevoel, dat hij samen schreef met Nando Boers bij uitgeverij Thomas Rap.

Tom Dumoulin

Een wieleravond over de mens achter de topatleet

v.a. € 20,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Tom Dumoulin vierde als topwielrenner grote successen, maar kende ook tegenslagen. Als enige Nederlandse Giro-winnaar en wereldkampioen tijdrijden worstelde hij met het harde leven van een topsporter. Hoe blijf je jezelf in een wereld waarin grote belangen en verwachtingen je leven bepalen?

Tom Dumoulin op indrukwekkende wijze over de beslissende momenten in zijn imposante carrière. In gesprek met presentator en journalist Thomas van Zijl geeft hij een unieke en eerlijke blik achter de schermen van het leven als topwielrenner.

Wat is het geheim van de perfecte tijdrit? En hoe wordt je eigenlijk een echte berggeit? In korte masterclasses legt Tom uit wat nodig is om het hoogst haalbare te bereiken. Deze avond met Tom Dumoulin zit vol met prachtige wielerverhalen en leerzame inzichten over de toppen en dalen van het wielrennen en het leven.

Dit programma is een productie van Haagsch College.

Zie ook

Tom Dumoulin

De Politieke Eindejaarsshow 2024

Dit was 2024 - volgens Joost, Xander & Vincent

Tom Dumoulin

De mens is een plofkip

Hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt