Metropole Orkest ft. Naaz (8+)
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Programma

Early bird tarief geldig tot 1 juli 2024!

Locatie
Grote zaal
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd voor dit concert (voor kinderen van 8 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van het programma. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Metropole Orkest ft. Naaz (8+)

incl. servicekosten

Na het succesvolle familieconcert met rapper Fresku in 2023 is het Metropole Orkest terug met een nieuw poptalent: Naaz. En denk je dat een orkest alleen maar klassieke muziek speelt? Nee hoor. Dit orkest swingt je omver met jazz, funk, soul, musicalliedjes, filmsoundtracks en global muziek. Ze combineren vroeger en nu, oud en jong. Een muzikale belevenis waar je bij móet zijn!

Naaz
Ooit deed Naaz mee aan Holland’s Got Talent en nu is ze een rising star! De 20-jarige Koerdische zangeres uit Rotterdam wist binnen een half jaar na de release van haar eerste single al een optreden op Lowlands 2017 te bemachtigen en dat was alleen maar het begin! Door haar strenge opvoeding lag de keuze voor de muziekbusiness absoluut niet voor de hand, maar Naaz wilde door. Ze trok zich terug in haar slaapkamer en schreef daar nummers over alle dingen die ze tegenkomt in haar leven. Met het Metropole Orkest komen haar songs tot bloei en worden speciale arrangementen uitgevoerd die haar liederen laten schitteren.

Staat van dienst
Dit orkest heeft een staat van dienst waar je u tegen zegt. Optreden met Bono, Ella Fitzgerald of Within Temptation? Paradiso, BBC Proms en Pinkpop plat spelen? Het staat allemaal op het palmares van het Metropole Orkest. Al zeventig jaar staat het gezelschap aan de wereldtop, met maar één doel: hoop en plezier bieden met muziek die de mensen raakt.

Zie ook

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Op een onbewoond (6+)

Een ontdekkingsreis met danscollectief Man II Co

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Groove Beest: Fenix (6+)

Ontdek de groove in jezelf!

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Sara's Mysteries (6+)

Theatrale live beleving van de populaire gelijknamige podcast met Sara de Monchy