Een Kleine Anatomie (4+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Vrije plaatskeuze
Volwassene
€ 13,-
Kind
€ 10,-
incl. servicekosten
Locatie
Grote zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 4 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Een Kleine Anatomie (4+)

Een ontdekkingsreis met dans, muziek en interactie

incl. servicekosten

In Een Kleine Anatomie brengen vier spelers het lichaam in kaart en leren ze het beter kennen. Met dans en live muziek maken ze een reis langs alle ledematen, sensaties en gevoelens die bij het lichaam horen. In het begin gaat dat nog braaf, maar al snel kruipt de speelse ontdekkingsdrang erin. De voeten vliegen van de vloer, de duimen dansen alle kanten op en de spelers klimmen op elkaars schouders. Ook de stem doet mee: er wordt gezongen, gegromd, geniesd en af en toe wat gepraat. Samen met het publiek ontdekken de spelers dat onze lichamen allemaal verschillend zijn. Soms passen ze perfect in elkaar, soms zit er net een grote teen in de weg.

Zie ook

Een Kleine Anatomie (4+)

Triolino | Takadaaaap! (3+)

door Maat Saxafoon Quartet ism Oorkaan

Een Kleine Anatomie (4+)

t-Zet-Je-Schoenconcert (3+)

en heus popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd!

Een Kleine Anatomie (4+)

De Familie Sax (4+)

Als saxofoons konden praten