Op een onbewoond (6+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Danscollectief Man II Co

Locatie
Grote zaal
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd bij dit programma (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Kopen met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Op een onbewoond (6+)

Een ontdekkingsreis met danscollectief Man II Co

incl. servicekosten

Daar staan ze: op een hoopje zand, ergens in het nergens. Drie vrouw sterk, maar ze kennen elkaar niet. Dit wordt een energieke, ongemakkelijke, humoristische ontdekkingstocht naar zichzelf en de ander. Ritme vinden ze overal: in elke ontmoeting, in ieders gedrag. De dansers dagen jou uit om te reageren, dus laat je geest de vrije loop.

Vallen en opstaan
De drie gestrande dansers zijn nieuwsgierig naar elkaar. Impulsief en niet altijd even tactisch proberen ze de ander – en daarmee zichzelf – te leren kennen. Soms denken ze het zeker te weten, dan weer slaat de twijfel toe. Gelukkig valt er ook genoeg te lachen: humor is de sleutel tot reflectie.

Herkenbare absurditeit
Danscollectief MAN II CO snijdt herkenbare problemen uit het dagelijks leven aan, met één been in de realiteit en één been in fantasie. Onderliggende missie: het publiek enthousiast maken voor dans. Beweging is immers overal: in ons lijf tot en in sociale interacties. De dansers zetten een dynamische en theatrale voorstelling neer, waarin je telkens weer even op het verkeerde been wordt gezet.

Zie ook

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Groove Beest: Fenix (6+)

Ontdek de groove in jezelf!

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Sara's Mysteries (6+)

Theatrale live beleving van de populaire gelijknamige podcast met Sara de Monchy

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

IKFU | Babar en het ontstaan van de wereld (5+)

Een bruisend familieconcert met muziek, tekst, live tekeningen en film