Lunchconcert Jazz

Elke vrijdag de springplank voor aanstormend talent

Alle lunchconcerten
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
Cloud Nine

Lunchconcert Jazz

Gratis | H U R R Y L A N D

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is.

Altijd op tijd, met een experimentele mix van jazz, metal en ambient. In Hurryland mengt componist en drummer Harry Lund op muzikale en progressieve wijze metal, jazz en ambient samen met zijn muzikaal begaafde bandleden. Door inspiratie te putten uit de melodieën van Plini, de ritmes van Animals as Leaders en het jazzy geluid van Tigran Hamasyan, slaagt hij erin zijn eigen unieke stijl voor Hurryland te creëren. Samen met de rest van de band, die hij allemaal ontmoette tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Utrecht, combineren ze intrigerende ritmes, creatieve riffs, soulvolle melodieën en improvisatie, en nemen ze hun publiek mee naar Hurryland.

Entreebewijs

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 09.30 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.