Schoolconcert: Sara's Mysteries (groep 4 t/m 8)

Bekijk ons aanbod

Meer schoolconcerten
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Sara de Monchy podcastmaker

Programma

aanvang schoolconcert 11.00 uur
duur 70 minuten

Locatie
Cloud Nine

Schoolconcert: Sara's Mysteries (groep 4 t/m 8)

Theatrale live beleving van de populaire gelijknamige podcast waarin het publiek meebeslist over hoe het avontuur verloopt

Podcasts zijn niet meer weg te denken, en Sara’s Mysteries is een van de best beluisterde kinderpodcasts. Vandaag brengt Sara een gloednieuwe, spannende familiekwestie als live hoorspel op het toneel. Maar waar haar audioverhalen eenrichtingsverkeer zijn, laat Sara in deze voorstelling haar jonge publiek beslissen hoe het verhaal eindigt. Sara gaat op een avontuurlijke manier de grens over die normaal tussen theaterspel en werkelijkheid loopt.

True crime
Sara’s mysteries zijn geen fantasie: het zijn échte verhalen van échte kinderen, met de zorgen en vragen die die met zich meebrengen. In de woorden van een panellid tijdens het NPO Podcast Event 2022: ‘Ze haalt op ongedwongen wijze grootse levenswijsheden uit de kleinste gebeurtenissen [...] wat kunnen volwassenen veel leren van de nieuwsgierigheid van de jeugd.’

Gevestigde naam
Sara is succesvol podcastmaker, programmamaker voor de NTR en theaterregisseur. In 2022 riep de Volkskrant haar uit tot podcasttalent van het jaar; Sara’s Mysteries telt al meer dan 650.000 luisteraars. Bovendien kreeg haar kindervoorstelling Het mysterie van de grote mensen in 2022 de Zilveren Krekel voor hoofdrolspeler Jelle Hoekstra. De podcast is te beluisteren via de bekende platformen.

Deze voorstelling boeken?
Dit kan via Cultuur & School Utrecht. Dit is het coördinatiepunt dat scholen begeleidt en ondersteunt bij het grootschalige ‘buiten de school’ georganiseerde cultuuraanbod voor het primair onderwijs in de stad Utrecht. Klik hier om je klas direct in te schrijven. Scholen buiten de stad Utrecht kunnen zich aanmelden bij [email protected].

Er vindt op 18 november 2024 één schoolconcert plaats om 11.00 uur.

Zie ook

Rabo Open Stage: Damian Bosch & The Glass Outfit

Jubileum Schoolconcert: CHO & The Chosens