Advent met Daniël Lohues en Holland Baroque
Deuren open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 38,-
Rang 2
Regulier
€ 33,-
Rang 3
Regulier
€ 28,-
incl. servicekosten
Uitvoerenden

Holland Baroque 
Judith en Tineke Steenbrink muzikale leiding
Daniël Lohues singer­-songwriter

Programma

Muziek van Bach en Lohues

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Advent met Daniël Lohues en Holland Baroque

v.a. € 28,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

‘Ontwapenend’ waren ze volgens de Volkskrant. En NRC roemde het ‘fascinerende gesprek met Bach’ dat Daniël Lohues aanging. Samen met Holland Baroque keert hij terug met een nieuw programma waar het ensemble en het orkest de kerstster achterna gaan. Bach krijgt een Lohuesaccentje en de songs van Lohues een Bachjasje. Maar swingen en troosten doet het.

Daniël Lohues zette samen met de band Skik het Drentse dialect op de kaart. Hits als Op fietse en ’t Giet zoals ’t giet werden nationaal luidkeels meegezongen. Inmiddels heeft Lohues zich ontwikkeld tot een ware poëet van kleine sfeervolle liedjes waarin zijn liefde voor Bach en de blues doorklinkt. Om het helemaal af te maken begeleidt hij zichzelf graag op orgel of harmonium.

Dat Daniël Lohues samen met Holland Baroque het podium deelt is geen verrassing. Het vooruitstrevende ensemble van de zusjes Tineke en Judith Steenbrink draait zijn hand niet om voor onverwachte samenwerkingen. Onder het motto ‘barok is nu’ maakte Holland Baroque al spannende voorstellingen met onder anderen jazzpianist Leszek Możdżer, trompettist Eric Vloeimans, componist Nico Muhly en het London Community Gospel Choir.

Zie ook

Advent met Daniël Lohues en Holland Baroque

Berlage Saxophone Quartet & Dudok Quartet

Images

Advent met Daniël Lohues en Holland Baroque

ORBI

The Oscillating Revenge of the Background Instruments

Advent met Daniël Lohues en Holland Baroque

Hannes Minnaar speelt het beste van Chopin