Dekoor
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Regulier
Regulier
€ 19,-
Student
€ 15,-
Medebezoeker / Begeleider
Medebezoeker / Begeleider
€ 19,-
incl. servicekosten
Uitvoerenden

Dekoor Close Harmony
Christoph Mac-Carty dirigent
Marjolein Marzacu regisseur

Locatie
Hertz

Dekoor

In de stroming

v.a. € 19,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Dekoor
Bekend van Podium Klassiek, Serious Request en samenwerkingen met o.a. The Rolling Stones: met hun aanstekelijk enthousiaste optredens is Dekoor Close Harmony voor iedereen het bezoeken waard. Met muziek die alle grenzen opzoekt en zo nu en dan zelfs oversteekt, weet deze groep van 31 studenten uit Utrecht ieder publiek mee te nemen.

Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty en regisseur Marjolein Marzacu gaat Dekoor elke uitdaging aan. In de zomer van 2023 zongen ze zichzelf tot wereldkampioenen in de categorieën jazz én gospel op de World Choir Games in Zuid-Korea. A capella, met pianobegeleiding of begeleid door een jazzcombo - Dekoor Close Harmony zorgt voor een gevarieerd muzikaal programma, gebracht met intimiteit, passie en overgave.

In de stroming
In deze voorstelling, "In de stroming", staan de persoonlijke verhalen en dromen van individuele Dekoorleden centraal. Het toekomstperspectief van de generatie waar Dekoorleden deel van uitmaken (Generatie Z) wordt vaak somber ingezien vanwege grote maatschappelijke uitdagingen, zoals klimaatverandering, polarisering, woningnood, oorlog en de toenemende hoeveelheid mentale problemen. Met persoonlijke muzikale verhalen wil Dekoor dit negatieve perspectief doorbreken en laten zien dat er, zelfs temidden van alle uitdagingen waar de generatie van Dekoor voor staat, altijd ruimte is om samen te blijven dromen.

Zie ook

Dekoor

Pieces of Tomorrow Festival

Epic classical pieces & good vibes