Between the Lines - curated by Lucky Done Gone w/ DJ Boring, Maruwa & MALOU b2b Seja

Ontdek hier alle

Clubnights
Aanvang
Deuren open
Verwachte eindtijd
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Line up
Lucky Done Gone

DJ Boring

MALOU

Maruwa

Seja

Between the Lines - curated by Lucky Done Gone w/ DJ Boring, Maruwa & MALOU b2b Seja

De clubnacht die je mee neemt door alle vooruitstrevende genres in elektronische muziek

v.a. € 12,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Between The Lines is het nieuwste clubconcept van TivoliVredenburg. Deze clubnacht vol progressieve, left-field acts neemt je mee door alle vooruitstrevende genres in elektronische muziek. De eerste editie is onderdeel van ons tienjarig bestaan en om ons jubileum te vieren hebben we namen die elke dansvloer tot een kolkende massa krijgen.

Lucky Done Gone cureert deze eerste avond van Between The Lines. De laatste tijd heeft de dj enorm veel succes als onderdeel van TLM Airlines, maar solo is hij minstens net zo opzwepend en passievol te noemen. Probeer Shazam maar in je zak te houden als Lucky Done Gone draait, want elke track is een banger. Hij nodigt DJ Boring uit als mede-headliner, die clubcultuur als geen ander begrijpt. Het draait vooral om positieve energie, vrijheid en tracks die iedereen bij elkaar brengen. Dat klinkt energiek, vrolijk, maar nooit makkelijk. Buckle up!

Natuurlijk neemt Maruwa haar talent om elke club op z’n kop te zetten mee naar TivoliVredenburg. Knallen doe je bij deze energieke dj, die veel oude 90's rave-hits mengt met nieuwe sounds. Ze draait veel met DJ Heartstring en dat is goed terug te horen in haar sets. MALOU b2b Seja wordt de perfecte mengelmoes aan stijlen die tusssen gritty en groovy liggen. We gaan van acid-techno naar disco, en van synthpop naar wave. Kortom: Between The Lines is de clubnacht der clubnachten.

 

10 jaar TivoliVredenburg
Music sounds better with you! Dit programma is onderdeel van ons tienjarig jubileum. Dat vieren we van vrijdag 24 mei t/m zondag 2 juni met een breed scala aan festivals en concerten in al onze zalen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.

Zie ook

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

De Microclub

Vroeg pieken!

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

90'S NOW

De ultieme dubbeldikke hitshow uit de jaren '90!

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

OVERDRIVE: MRD, AK Sports, Twiena

Elektronische muziek in de zevende versnelling