ComedyCloud
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
Cloud Nine

ComedyCloud

met Stefan Hendrikx, Bas Birker, Jeroen Pater, Felix Heezemans en Djoni de Vos

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Jeroen Pater

Jeroen Pater is een man die stand-up comedy leeft. Al meer dan 20 jaar is hij een graag geziene gast op de podia in het land en terecht, want het gaat hier om een comedian die als geen ander alledaagse frustraties over katten of de Action kan ombuigen in grappen waar je spontaan de slappe lach ban krijgt. Jeroen is oprichter van het Comedyhuis in Utrecht het UICF wat elk jaar word georganiseerd in TivoliVredenburg.

Felix Heezemans
“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven.  Dat gaat van plakjes kaas t/m mensen op een cruiseschip. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven en dat maakt hem uniek. Felix is ook een vast gezicht van het Comedyhuis.

Stefan Hendrikx
Stefan Hendrikx zette nog niet zo lang geleden zijn eerste stappen op het podium als stand-up comedian maar bleek een natuurtalent. Stefan heeft alles wat je als publiek zoekt in een comedian: goed bedachte grappen, een energieke performance en de uitstraling van iemand die zich op het podium thuis voelt. Daarom won hij ook volkomen terecht de juryprijs van het Leids Cabaret Festival 2022.

Bas Birker
Bas is vaak een van de vaste headliners  op de Comedytunes Comedynight.  Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger.  Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Talentspot: nog onbekend.

Zie ook

ComedyCloud

Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke

Zandweg 17, Wormer