Janine Jansen & Denis Kozhukhin

Ontdek ons jubileumprogramma

10 jaar TivoliVredenburg
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Janine Jansen viool
Denis Kozhukhin piano

Programma
Robert Schumann Sonate voor viool en piano nr. 1
Brahms Sonate voor viool en piano nr. 2
Clara Schumann Drie romances op. 22
Brahms Sonate voor viool en piano nr. 3
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Janine Jansen & Denis Kozhukhin

Jubileumconcert 10 jaar TivoliVredenburg

Geweest

Nederlands vermaardste violist Janine Jansen heeft haar hart verpand aan TivoliVredenburg. Met liefde keert ze ieder seizoen terug naar muziekgek Utrecht. Van het jaarlijkse Internationaal Kamermuziekfestival tot eigen, zinderende concertoptredens. Nu zet ze het jubilerende TivoliVredenburg in vuur en vlam met een intiem recital, vergezeld door haar vaste pianist Denis Kozhukhin.

Stersolist

In de afgelopen twintig jaar heeft Janine Jansen de klassieke-muziekwereld stevig wakker geschud. Met haar ontwapenende podiumprésence en magnifieke technische vaardigheid verovert de violist alle muziekharten. Volgens The New York Times behoort ze tot de belangrijkste stersolisten van de wereld. ‘Ze is een scherpzinnige luisteraar, en als kamermuziekpartner zo bedreven en innig als je maar kunt wensen.’

Vioolmagie

Tijdens haar spaarzame kamermuziekrecitals bloeit haar vioolmagie helemaal open. Samen met haar vertrouwde muziekpartner, pianist Denis Kozhukhin, geeft ze een speciaal jubileumconcert ter ere van tien jaar TivoliVredenburg. Het publiek kan zich opmaken voor een liefdesverklaring aan haar favoriete concertpodium, opgeluisterd met hoogtepunten uit de romantiek en klassiek.

 

10 jaar TivoliVredenburg

Music sounds better with you! Dit programma is onderdeel van ons tienjarig jubileum. Dat vieren we van vrijdag 24 mei t/m zondag 2 juni met een breed scala aan festivals en concerten in al onze zalen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.

Zie ook

Janine Jansen & Denis Kozhukhin

Philzuid & Denis Kozhukhin

Dirigent Tung-Chieh Chuang

Janine Jansen & Denis Kozhukhin

Philzuid en Arthur & Lucas Jussen

Chef-dirigent Duncan Ward