Arabisch meezingconcert - Amsterdams Andalusisch Orkest

bekijk hier alle

GLOBAL CONCERTEN
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
Cloud Nine

Arabisch meezingconcert - Amsterdams Andalusisch Orkest

Zing mee met bekende nummers uit de Arabische muziekgeschiedenis

incl. servicekosten

Een avond vol muziek waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen en te genieten van de onvergetelijke melodieën van bekende nummers uit de Arabische muziekgeschiedenis.

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij een buitengewoon concert waar je zelf deel van uitmaakt. Op deze betoverende avond zal het Amsterdams Andalusisch Orkest het podium verlichten door een adembenemende uitvoering van zowel klassieke als hedendaagse Arabische liederen, samen met een selectie uit het rijke Marokkaanse repertoire.

Zing mee met de tijdloze meesterwerken en melodieën van Umm Kulthum, Abdelhalim Hafez, Fairouz, Kadem Saher, Chem Mami, Samira Saïd en vele andere iconen. Laat je meevoeren door de onvergetelijke klanken en laat je betoveren door de harmonie tussen het publiek en het orkest, terwijl we samen een magische sfeer creëren.

De liederen die op deze avond gezonden worden, worden binnenkort bekend gemaakt. De nummers worden zowel fonetisch als in het Arabisch aangeboden dus iedereen kan meezingen, ook als je geen Arabisch spreekt.

 

10 jaar TivoliVredenburg
Music sounds better with you! Dit programma is onderdeel van ons tienjarig jubileum. Dat vieren we van vrijdag 24 mei t/m zondag 2 juni met een breed scala aan festivals en concerten in al onze zalen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.