Dondernacht XL: Bilal Wahib, Russo, Yung Volwassen, Eva Adamidis en Hits Different DJ Team

Bekijk hier alle

Dondernachten
Aanvang
Deuren open
Verwachte eindtijd
Programma
23:30 - 00:00 Hits Different DJ-Team
00:00 - 00:30 Russo
00:30 - 00:45 Hits Different DJ-Team
00:45 - 01:15 Yung Volwassen
01:15 - 01:45 Hits Different DJ-Team
01:45 - 02:15 Bilal Wahib
02:15 - 04:00 Eva Adamidis
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Bilal Wahib

Russo

Yung volwassen

Hits Different DJ-Team

Het DJ team van een van onze vaste Dondernachten, Hits Different, kennen de lijsten als geen ander. Hier hoor je Chart-toppende Spotify-tunes, virale TikTok tracks en monster hits van morgen. De radars van de DJ’s staan dagelijks op volle toeren en voorzien je van de grootste meezingers, banging house, frisse afro/hiphop tunes en veel meer.

Dondernacht XL: Bilal Wahib, Russo, Yung Volwassen, Eva Adamidis en Hits Different DJ Team

Je go-to studentennacht in het grootste studentenhuis van UUUUU

v.a. € 7,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Yes, Dondernacht is back na een zomervakantie opladen. De hele nacht door met een dikke line-up in het grootste studentenhuis van Utrecht, onze Ronda. Space jij op Bilal Wahib, ben jij onder invloed met Russo of ga je los met Yung Volwassen? Ruimte om te dansen is er ook met Eva Adamidis en het DJ team van Hits Different. Kortom een seizoensopener waar je UUUUUU tegen zegt! 

Deze avond is toegankelijk op vertoon van een kaartje! Hiermee heb je gegarandeerd toegang tot de avond.

Dondernacht

Dondernacht is je go-to studentennacht in het grootste studentenhuis van UUUUU. Van de grootste hits van nu tot feel good house & disco, drum ’n bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen: Dondernacht geeft lokale dj’s, collectieven en creatievelingen ultieme vrijheid met een clubnight waar alles mag maar niks hoeft. Altijd in sync wat gaande is en de perfecte nacht om je weekend te kickstarten. En, behalve hele goede parties, zorgt Dondernacht in Pandora ook voor je nodige vertier met pingpong en arcade games in de foyer. Wat wil je nog meer?