Knallen! next level (6+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

4Beat
Gianna Tam percussie, zang
Alper Kekec percussie
Vernon Chatlein percussie
Charlie den Hertog percussie, dj

Locatie
Cloud Nine
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd bij dit programma (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van het concert. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Knallen! next level (6+)

drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika

incl. servicekosten

Drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika: het wordt niet veel swingender dan dat! De beats vliegen je om de oren wanneer de vier Drum Super Heroes van 4Beat op zowel traditionele als moderne instrumenten beginnen te spelen. De een is ook dj, de ander zingt de sterren van de hemel. Knallen dus.

Van alle wereldmarkten thuis
De uiteenlopende achtergronden van de vier bandleden maken Knallen! tot een rijke voorstelling. We reizen heen en weer tussen de Cariben en het Oosten, en de instrumenten overspannen net zo’n breed scala. We horen mystieke oriëntaalse percussie tot snoeiharde drums. Dat muziek verbindt, hoeven we hierna niet meer uit te leggen.

Over de artiesten
Gianna Tam (Suriname) drumde bij Drums United en is achtergrondzangeres bij Trijntje Oosterhuis. Alper Kekec (Turkije) is opgeleid in Izmir en geeft les aan Codarts Rotterdam. Ook hij speelt bij Drums United. Vernon Chatlein (Curaçao) studeerde percussie in Havana en trad op met onder meer Tania Kross en Kuenta i Tambú. De Nederlandse dj-producer Charlie den Hertog is afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en werkt met een keur aan acts.

Zie ook

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Sara's Mysteries (6+)

Theatrale live beleving van de populaire gelijknamige podcast met Sara de Monchy

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Groove Beest: Fenix (6+)

Ontdek de groove in jezelf!

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Op een onbewoond (6+)

Een ontdekkingsreis met danscollectief Man II Co