Bezin met Bach: Macht
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Nederlandse Bachvereniging 
Maud Vanhauwaert dichter
Lex Bohlmeijer presentatie

Programma

Muziek van Bach

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Bezin met Bach: Macht

Muziek van Bach

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Werden de grote levensthema’s in vroeger tijden alleen vanaf de kansel besproken, tegenwoordig vinden we bezinning op veel vrijere manieren. Zoals bij Bezin met Bach: onder begeleiding van de Nederlandse Bachvereniging, presentator Lex Bohlmeijer en eigenzinnige dichter Maud Vanhauwaert verdiept een bekende spreker zich in het onderwerp ‘macht’.

Weg uit de hectiek
Muziek is de ideale ontsnapping aan de waan van de dag – het biedt een rustpunt om tot jezelf te komen. In combinatie met Bach, die de menselijke emoties diepgaand verkende in zijn muziek, is deze zaterdagochtend een welkome afwisseling van de alledaagse hectiek. De Nederlandse Bachvereniging neemt je muzikaal aan de hand, terwijl de spreker je geest prikkelt.

Lex & Maud
De stem van Lex Bohlmeijer klinkt iedereen bekend in de oren. Hij presenteerde radioprogramma’s als A4 en Casa Luna, en hij maakt spraakmakende interviews voor De Correspondent in de podcast Goede gesprekken. Duizendpoot Maud Vanhauwaert schrijft niet alleen poëzie, maar brengt die ook op de planken met speelse performances. Voor Het stad in mij ontving ze de Jan Campertprijs 2020.

Zie ook

Rabo Open Stage: Damian Bosch & The Glass Outfit

Bezin met Bach: Marjolijn van Heemstra

Over compassie

Rabo Open Stage: Damian Bosch & The Glass Outfit

Thomas Beijer speelt Satie

Met animatiefilm

Rabo Open Stage: Damian Bosch & The Glass Outfit

Spraakmakers

Met o.a. Berlage Saxophone Quartet, ADAM Quartet en Ellen ten Damme