Schoolconcert: Metropole Orkest ft. Naaz (groep 7 en 8)

Bekijk ons aanbod

Meer schoolconcerten
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Metropole Orkest
Naaz

Programma

aanvang schoolconcert 1 9.45 uur (VOL) aanvang schoolconcert 2 12.15 uur duur 75 minuten

Schoolconcert: Metropole Orkest ft. Naaz (groep 7 en 8)

Het Metropole Orkest is terug met een nieuw poptalent: Naaz. En denk je dat een orkest alleen maar klassieke muziek speelt? Nee hoor. Dit orkest swingt je omver met jazz, funk, soul, musicalliedjes, filmsoundtracks en global muziek. Ze combineren vroeger en nu, oud en jong. Een muzikale belevenis waar je bij móet zijn!

Naaz
Ooit deed Naaz mee aan Holland’s Got Talent en nu is ze een rising star! De 20-jarige Koerdische zangeres uit Rotterdam wist binnen een half jaar na de release van haar eerste single al een optreden op Lowlands 2017 te bemachtigen en dat was alleen maar het begin! Door haar strenge opvoeding lag de keuze voor de muziekbusiness absoluut niet voor de hand, maar Naaz wilde door.  Ze trok zich terug in haar slaapkamer en schreef daar nummers over alle dingen die ze tegenkomt in haar leven. Met het Metropole Orkest komen haar songs tot bloei en worden speciale arrangementen uitgevoerd die haar liederen laten schitteren.

Staat van dienst
Dit orkest heeft een staat van dienst waar je u tegen zegt. Optreden met Bono, Ella Fitzgerald of Within Temptation? Paradiso, BBC Proms en Pinkpop plat spelen? Het staat allemaal op het palmares van het Metropole Orkest. Al zeventig jaar staat het gezelschap aan de wereldtop, met maar één doel: hoop en plezier bieden met muziek die de mensen raakt.

Deze voorstelling boeken?
Dit kan via Cultuur & School Utrecht. Dit is het coördinatiepunt dat scholen begeleidt en ondersteunt bij het grootschalige ‘buiten de school’ georganiseerde cultuuraanbod voor het primair onderwijs in de stad Utrecht. Klik hier om je klas direct in te schrijven. Scholen buiten de stad Utrecht kunnen zich aanmelden bij [email protected].

Er vinden op maandag 14 en dinsdag 15 april 2025 twee keer twee schoolconcerten plaats, om 9.45 uur (di VOL) en 12.15 uur (ma VOL).

Zie ook

Schoolconcert: Metropole Orkest ft. Naaz (groep 7 en 8)

Schoolconcert: Groove Beest met Koffie (groep 6, 7, 8)

Ontdek de groove in jezelf!

Schoolconcert: Metropole Orkest ft. Naaz (groep 7 en 8)

Schoolconcert: Sara's Mysteries (groep 4 t/m 8)

Theatrale live beleving van de populaire gelijknamige podcast waarin het publiek meebeslist over hoe het avontuur verloopt

Schoolconcert: Metropole Orkest ft. Naaz (groep 7 en 8)

Jubileum Schoolconcert: CHO & The Chosens