Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda

5 jaar Man man man presenteert: Oebiedoebie 2023

Populaire podcast viert 5-jarig bestaan!

Geweest

Het is het gevoel van een niet te stoppen energie. Het gevoel van samen zijn met de mensen van wie je houdt. Het is het gevoel van de mooiste sterren op één lijn. Het gevoel van nergens aan hoeven denken. Het is het gevoel van het onbereikbare bereikbaar gemaakt. Het gevoel van… Oebiedoebie.

Na een geslaagde eerste editie van Oebiedoebie in 2022 pakken Bas, Chris en Domien van de populaire podcast ‘Man man man, de podcast’ dit jaar groots uit! Op vrijdag 6 oktober toveren zij Ronda in TivoliVredenburg om tot epicentrum van dé feestdag van het jaar. Voor de jongens valt er sowieso genoeg te vieren, want dit jaar is het precies vijf jaar geleden dat de eerste aflevering van de podcast verscheen. Dit wordt een nacht waarin je getrakteerd wordt op tunes waar je wel op moét dansen. Zang, dans en entertainment. Het is de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Oebiedoebie, gevangen in de belofte dat na vanavond je leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Zin om vooraf een borrel te doen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6