No Man's Land Conferentie
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
TivoliVredenburg

No Man's Land Conferentie

De twaalfde editie van de muziekconferentie No Man’s Land

v.a. € 30,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

No Man’s Land keert op 11 december terug naar TivoliVredenburg! De focus van de twaalfde editie van de muziekconferentie ligt dit jaar op het versterken van de verbindingen in een veranderlijke tijd. Het veelzijdige programma speelt in op de actualiteit in de muzieksector.

No Man’s Land brengt muzikanten, muziekindustrieprofessionals, beleidsmakers en studenten bijeen voor het delen van kennis, netwerk en ideeën. Het doel hierbij is om te inspireren, samen te brengen en nieuwe wegen te vinden voor de toekomst. Er worden sessies georganiseerd, waar de deelnemers spreken over vraagstukken die momenteel in de muzieksector spelen. Een nieuwe lichting van muziektalenten presenteert zich tijdens het showcase-programma. Ook krijgen nieuwe artiesten en muziekindustrieprofessionals bij het Spreekuur, de demopanels en de No Man’s Plug de kans om met elkaar in gesprek te gaan. Op de uitverkochte editie van vorig jaar sprak Akwasi over hoe een solidaire opstelling de sector kan versterken, wist Tantu Beats (de producer achter Joost Klein’s Europapa) te inspireren in een sessie over muziekproductie, en spraken artiesten als Pitou, Nnelg en Pip Blom in de verschillende panels. 

Thema 2024: Samen in transformatie

De twaalfde editie van de muziekconferentie No Man’s Land staat in het thema van ‘Samen in transformatie’. Tijdens de afgelopen editie stond ‘Op basis van solidariteit’ centraal. In 2024 is dit thema nog altijd relevant en bouwen we hierop voort. Opnieuw zetten we samenwerken en solidariteit voorop, maar ook het belang van wendbaar zijn en het kunnen omgaan met veranderingen. In een tijd waarin we als sector voor veel uitdagingen staan is het van belang dat we oog blijven hebben voor elkaar. Het is in die ruimte dat No Man’s Land een veilige haven is voor zij die met creativiteit de toekomst kleur geven. Tijdens deze editie bouwen we dan ook bruggen tussen de bestaande en nieuwe structuren in de muzieksector. We onderzoeken de mogelijkheden en trends in het culturele landschap en kijken naar hoe we gezamenlijk de positie van makers kunnen blijven versterken. We omarmen onze verscheidenheid en kijken samen met vertrouwen naar de toekomst: No Man’s Land 2024: Samen in transformatie.

Zie ook

No Man's Land Conferentie

No Man's Land Talent Showcase

Zeven talentvolle acts laten originaliteit en vernieuwing zien