Studio Pandora: Sudden Moves
Aanvang
Deuren open
Verwachte eindtijd
Locatie
Studio Pandora

Studio Pandora: Sudden Moves

Geweest

Sudden Moves

Het Utrechtse duo Sudden Moves brengt al jaren een unieke mix van old-school jackin' house en klassieke French Touch. Hun energieke sound leverde hen inmiddels al releases op bij gerenommeerde labels als Nervous Records, Robsoul en Too Many Rules.

Sudden Moves · Sudden Moves - Spinning Around (Original Mix) - Too Many Rules

Sgt. Friendly

Sgt. Friendly is de dj-alias van Sander op den Dries, in het dagelijks leven beter bekend als grafisch vormgever en VJ samen met Camiel Voorn bij hun Studio Wonder. Met Deventer als thuisbasis is de sergeant achter de knoppen altijd op zoek naar de meest vriendelijke en lekkere grooves in iedere hoek binnen de housemuziek - vaak variërend van diepe tunes, naar fijne beats en af en toe een vergeten classic - altijd zoekend naar die glimlach op de dansvloer. Sinds 2013 is hij vaste resident van zijn eigen house-avond “De Nachttuin”

De Nachttuin · SGT. FRIENDLY @ De Nachttuin 17 Feb 2024

Marijn Jansen

Na het winnen van de Kweekvijver dj-wedstrijd in 2023 maakte Marijn Jansen zijn debuut op onder andere Thuishaven, Mysteryland en Colorado Charlie. Op 8 maart bracht hij zijn debuut-EP 'Mad Machines' uit op het label van Michel de Hey, genaamd ‘Future Feel’. Marijn zijn stijl is te omschrijven als underground house, melodisch met een donker randje.

In The Future / Future Feel · Marijn Jansen - Shells