NaCHT (3+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Regulier
Volwassene
€ 13,-
Kind
€ 10,-
incl. servicekosten
Uitvoerenden
Dadodans:
Facundo Ebenegger, Mayke van Kruchten, Catarina Paiva, Stefanie Liedtke fagot, blokfluit
Siebe Visser altviool
Sabien Canton harp
Locatie
Pandora
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd voor dit concert (voor kinderen van 3 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van het programma. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

NaCHT (3+)

Een magische reis door de nacht met dans, klank en beeld

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Wat is het stil, wat is het donker... best een beetje spannend. Maar dan zien we fonkelende sterren en de maan, horen we dieren tsjirpen, fluiten en roepen. Er zijn mensen aan het dansen, mogen we meedoen? De muzikanten van Insomnio begeleiden de dansers bij deze nachtelijke ontdekkingstocht – woorden zijn niet nodig.

Onbekend, maar knus

Dadodans en het vooraanstaande Utrechtse ensemble Insomnio roepen in deze bijzondere coproductie het donkere onverwachte van de nacht op. In de nacht lijkt alles immers anders. Maar deze belevenis heeft ook iets knus: geef je over aan de klanken en beelden, en ga mee op deze magische reis.

Samenwerking

Dadodans maakt intieme en prikkelende dans voor jonge kinderen, en vermengt de voorstellingen het liefst met andere kunstvormen. Enter Insomnio: het toonaangevende gezelschap dat met hedendaagse muziek de klassieke wereld heeft veroverd. Ook dit ensemble gaat regelmatig samenwerkingen aan, ‘met sprankelend enthousiasme’, zoals ze het zelf zeggen. De afvaardiging bestaat uit een fagot, blokfluit, altviool en harp: de instrumenten die de nachtelijke sfeer prachtig oproepen. De ideale combinatie voor een lieflijke familievoorstelling.

Zie ook

NaCHT (3+)

Triolino | Takadaaaap! (3+)

door Maat Saxafoon Quartet ism Oorkaan

NaCHT (3+)

t-Zet-Je-Schoenconcert (3+)

Een heus popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd!

NaCHT (3+)

De Familie Sax (4+)

Als saxofoons konden praten