Kerstvlokjes (3+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Programma

Zaal open: 10.30
Aanvang: 11.00
Verwacht einde: 11.40

Zaal open: 13.30
Aanvang: 14.00
Verwacht einde: 14.40

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Kerstvlokjes (3+)

zing mee met de mooiste en leukste kerstliedjes in een nieuw jasje

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Kom helemaal in de kerstsfeer met dit knusse concert. Marianne van Houten vermengt traditionele en nieuwe thema’s met elkaar: van het originele kerstverhaal tot onze moderne kerstboom, en van herdertjes die bij nachte lagen tot dromen van een witte kerst. Haar verhaal draait om een geboortekaartje dat tussen de kerstkaarten op de deurmat valt. Leuk, we gaan op kraambezoek! En een ritje op de slee ontbreekt onderweg niet. Ze begeleidt zichzelf met eigen instrumentjes en pianomuziek (op band).

Magische sfeer
Rond deze leeftijd krijgen kinderen steeds meer mee van de magie rondom Kerstmis. Muziek is daarbij natuurlijk een onmisbaar element. Deze voorstelling is perfect geschikt om samen met papa, mama, opa en oma te genieten van deze gezellige tijd. Mariannes zangvoorstelling was afgelopen seizoen zo’n succes dat ze deze vrolijke meezingshow dit jaar opnieuw speelt.

Debuut
Marianne van Houten heeft haar hart verloren aan theater voor de kleintjes. Ze speelde vier jaar de solovoorstelling Nijntje op de fiets, en treedt jaarlijks op in het kader van de Nationale Voorleesdagen.

Zie ook

Kerstvlokjes (3+)

BB (0,5+)

Een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinsten

Kerstvlokjes (3+)

Triolino | Takadaaaap! (3+)

door Maat Saxafoon Quartet ism Oorkaan