Biergarten: Zomerspelen

Bekijk hier meer

Biergarten
Deuren open
Verwachte eindtijd
Programma
Biergarten
22:30 - 01:00 Vinylfeestje
01:00 - 03:00 Gilles van Wees
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Park 6

Biergarten: Zomerspelen

Een hectisch dorpsplein met een gezellige ratjetoe aan activiteiten

Geweest

Biergarten is terug van weggeweest! Voor wie het nog niet kent, hier een korte introductie: Biergarten is onze wekelijkse vrijdagavond in de zomer op Park 6. Het kloppend hart van TivoliVredenburg verandert deze festivalzomer in een hectisch dorpsplein met een gezellige ratjetoe aan activiteiten. Van Vinylfeestje en Mario Kart tot Pingpong-toernooitjes en speciaalbier; iedere week weer een bak aan indrukken om tot je te nemen.

Deze zomer staat natuurlijk volledig in het teken van sport, met nu het EK en later de Olympische Spelen en de Tour. Om alvast een beetje in vorm te raken gaan we deze week vol aan het sporten met Biergarten. Kroegvriendelijk welteverstaan. Het wordt zweten met Rond de tafel-pingpongen, badminton, Twister en WiiSports op onze prachtige zesde verdieping. Of wat dacht je van gokken op het knotsgekke Japanese Horseracing En vergeet natuurlijk niet te dansen op de discovloer bij Vinylfeestje en Gilles van Wees, want ook dat is sport!

Tiergarten Inside

Zo mak als een lammetje? Dacht het niet! Vanavond gaan we de koe bij de horens vatten en de varkentjes wassen. Het is tijd voor de Tiergarten! Want als de kat van huis is dansen de muizen op de bar. Vanavond zijn we allemaal de vreemde eend in de bijt.