Bezin met Bach: Beatrice de Graaf
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Nederlandse Bachvereniging
Beatrice de Graaf spreker
Maud Vanhauwaert dichter
Lex Bohlmeijer presentatie

Programma

Muziek van Bach

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt. 

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier. 

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Bezin met Bach: Beatrice de Graaf

Over crisis

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Oorlogen, spannende verkiezingen, politiek gekrakeel en aanhoudende armoede. Er is genoeg om het hoofd op hol te laten slaan. In een wereld boordevol crises is een moment van bedachtzame reflectie op zijn plaats. Tijdens Bezin met Bach poetst De Nederlandse Bachvereniging de mooiste Bach-juweeltjes op. Deze louterende klanken worden vergezeld door wijze woorden van historicus Beatrice de Graaf en dichter Maud Vanhauwaert. 

Beatrice de Graaf geniet landelijke bekendheid om haar expertise op het gebied van veiligheid en terrorisme. Daarnaast plaatst ze de internationale betrekkingen en de wereld van oorlog en vrede in het juiste perspectief. Haar verhelderende betoog wordt poëtisch bijgelicht door de Vlaamse dichter Maud Vanhauwaert. Een vlijmscherpe woordkunstenaar die de wereld met plezier op de korrel neemt. 

De Nederlandse Bachvereniging is een wereldwijd omarmde specialist op het gebied van barokmuziek en Bach. Het ensemble kent de ongehoorde, heilzame kracht van Bachs muziek. Tijdens de succesvolle reeks Bezin met Bach worden de juiste vragen gesteld, de zoektocht naar antwoorden geopend en de zielrijkste muziek gespeeld. 

Zie ook

Festival Oude Muziek - 24 augustus

Bezin met Bach: Macht

Muziek van Bach

Festival Oude Muziek - 24 augustus

Bach & Soefi

Bach & Soefi

Festival Oude Muziek - 24 augustus

Jeroen van Veen: Living Piano

Living Piano