Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Rabo Open Stage

Ontdek aanstormend talent
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Programma
20:00 Beechcraft Bonanza
20:50 Nikita
21:40 Rhodon Cherise

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.

Beechcraft Bonanza is het pseudoniem van s(w)inger-songwriter Guido Kreeuseler (1983). In een swingende set-up met tenor ukelele en stompbox zingt deze eenmansband zijn Americana songs in een stijl schatplichtig aan Buddy Holly, Johnny Cash en Big Joe Turner. Naast mieters eigen werk speelt Beechcraft Bonanza ook een uitgebreid repertoire aan covers uit de fifties en sixties.

Nikita is een singer-songwriter. Ze speelt piano en zingt eigen geschreven nummers. 

Betreed de betoverende wereld van Rhodon Cerise, waar elke noot een poort naar de ziel is. Haar muziek is een harmonieuze reis die een introspectief verhaal vertelt over groei en zelfontdekking. Haar nummers, die een verleidelijke mix zijn van alternatieve pop en folk, weerspiegelen een palet van kwetsbaarheid en kracht. Rhodon's stem neemt luisteraars mee naar een rijk waar realiteit en dromen vervagen, doordrenkt met melancholische tonen van hoop en hartzeer.