De Politieke Eindejaarsshow 2024

Talks, colleges, festivals en meer

Kennis & Debat
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
Grote Zaal
Sprekers
Joost Vullings

Joost Vullings is politiek commentator bij Eenvandaag. Joost en Xander maken samen de politieke podcast De Stemming en schreven het boek Het jaar van Caroline, Pieter en Geert.

Xander van der Wulp

Xander van der Wulp is politiek verslaggever van NOS Nieuws. Joost en Xander maken samen de politieke podcast De Stemming en schreven het boek Het jaar van Caroline, Pieter en Geert.

Vincent Rietbergen

Vincent Rietbergen is presentator van Haagsch College.

De Politieke Eindejaarsshow 2024

Dit was 2024 - volgens Joost, Xander & Vincent

v.a. € 22,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

2024 is zonder twijfel een politiek jaar voor de geschiedenisboeken. De enorme winst van Wilders’ PVV zette de Haagse verhoudingen totaal op z’n kop. Van hoofdlijnenakkoord en een partijloze premier tot omstreden ministers - niet eerder werd een nieuw kabinet met zoveel argwaan en nieuwsgierigheid ontvangen. Heeft de komst van kabinet Schoof de Nederlandse politiek voorgoed veranderd?

In de Politieke Eindejaarsshow 2024 blikken Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen op traditionele en geheel eigen wijze terug op het politieke jaar. Met humor, unieke beelden en scherpe analyses duiken ze in de belangrijkste gebeurtenissen in politiek Den Haag.

Hoe gaat het er achter de schermen aan toe bij coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB? En hebben we nu wel of geen extraparlementair kabinet? Tijdens deze politieke theateravond vertellen Xander, Joost en Vincent je alles wat je moet onthouden van dit bijzondere politieke jaar.

Dit programma is een productie van Haagsch College.

Zie ook

De Politieke Eindejaarsshow 2024

De Amerikaanse Verkiezingsshow

Welke toekomst kiest Amerika?

De Politieke Eindejaarsshow 2024

De mens is een plofkip

Hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt