zaterdag 12 oktober 2019

40UP

De fijnste disco, danceclassics en golden oldies

geweest
21:30
aanvang
03:00
verwachte eindtijd
locatie
zaterdag 12 oktober 2019

40UP

De fijnste disco, danceclassics en golden oldies

geweest

40UP presenteert 'Everybody Dance Now'

De zomer is voorbij dus wij zijn weer helemaal klaar voor een nieuwe editie van 40UP.  Zo is 40UP DJ Alex van Oostrom onlangs de studio ingedoken met vocaliste Miss Bunty (onlangs nog te zien als jury in het programma "All together now") om de beste nummers uit de 80'ies, 90'ies en 00's te selecteren. Je hoort ze allemaal in de Ronda op zaterdag 12 oktober.

Daar zal bij uitzondering ditmaal worden afgesloten met de dancebeats van Upbeat, gebracht door DJ's Mark van Dale en Peter van Leeuwen. Dus Upbeat in de Ronda in plaats van de Pandora.

In de Pandora draait namelijk Radio 2 DJ Corné Klijn de hele avond heerlijke disco & soulplaten voor de liefhebber van zwoele dansmuziek. De presentator van Soul Sensations op de zaterdagavond weet als geen ander hoe je een set moet opbouwen en de dansvloer in beweging krijgt.

En dat is nog niet alles want op de tussenverdieping (Park 6) krijgt 40UP DJ Michel de Grote de vrije hand om de dansvloer daar vertrouwd in 40UP stijl in te vullen zoals het publiek dat gewend is van de reguliere avonden.

Kortom: Everybody Dance Now ditmaal met voor ieder wat wils!

Zie ook

Verplaatst
za 6 jun 2020

Rob de Nijs

Verplaatst, datum nog niet bekend

wo 30 sep 2020

ABBA Gold

Alle grote hits van ABBA