Zaal open
Aanvang
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

3FM Serious Request - Voetbalavond Langs de Lifeline

NOS voetbalpodcast met o.a. Arno Vermeulen

Geweest

Bij 3FM gaat het een week lang alleen over Serious Request, maar ondertussen draait de wereld gewoon door. Daarom staat Pandora een avond lang in het teken van de belangrijkste bijzaak in het leven: voetbal. Jeroen Grueter, Jeroen Elshof, Arno Vermeulen en Jan Roelfs zullen hun immens populaire NOS Voetbalpodcast voor één keer live op het podium opnemen. Kom langs en krijg antwoord op belangrijke vragen, zoals: wat kunnen we verwachten van de kraker tussen FC Utrecht en Ajax aanstaande zondag? Gaan er in de winter nog spelers vertrekken uit de Erdivisie? En hoe ziet Arno Vermeulen er van dichtbij uit? Stel vooral je eigen vragen!

Ook is er de Langs de Lifeline-quiz, samengesteld door Johan van der Zande van de Telegraaf en mede gepresenteerd door 3FM-dj Wijnand Speelman. We zijn nog druk bezig met het verder invullen maar verwacht: voetbalprijzen, voetbalgrootheden en misschien zelfs nog wel een gedicht van Willem Wilmink.

Wil je er zeker weten bij zijn, koop dan hier alvast je kaartje. Anders kun je in TivoliVredenburg bij een Rode Kruis-vrijwilligers terecht om een pay-what-you-want kaartje te halen.