Aanvang
Zaal open
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

3FM Serious Request - Franks Feestje: Singlefeestje

3FM Serious Request: Lifeline

Geweest

Deze dansnacht maakt deel uit van Franks Feestje. Tickets voor het volledige programma van Franks Feestje (met o.a. Mental Theo, DJ Jean en vele andere) koop je hier. Als je alleen naar Singlefeestje wilt koop je een ticket via de ticketknop op deze pagina.

Speciaal voor 3FM Serious Request: Lifeline en als afsluiter van de vrijdag van Franks Feestje komt Singlefeestje langs! Met de Kerstdagen in het vooruitzicht gaat de ticketopbrengst van deze bijzondere editie volledig naar het 3FM Serious Request, want Singlefeestje = liefde. Haal je kaartje, steun de goede doelen van 3FM Serious Request, en heb nog een topavond ook!

Het concept van Singlefeestje is even simpel als leuk: 1. Kies een cd-single uit de bak. 2. Geef ‘m aan de dj. 3. Hij wordt gedraaid. 4. Feest!
De dj’s van Singlefeestje hebben duizenden cd-singles voor je klaargezet – van Jamai tot The Streets, van DJ Jean tot Arctic Monkeys en van Ronan Keating tot Michael Jackson. Foute muziek, goede muziek, nostalgische muziek: de herinneringen komen vanzelf naar boven wanneer je met je vrienden door de enorme lading cd-singles bladert. Lachen. Gieren. Brullen voor het goede doel! Zinin!