Zaal open
Verwacht einde
Support act
Deun van Seun
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

3e Keesdag met Kees van Hondt

Koning Kees ‘De royale editie’

Geweest

Uwe hoogheid, vorst van het land der boer’n hosmuziek en stadse pretdeunen, Kees - Koning Pintenman - van Hondt, trakteert EINDELIJK weer op een royale partij vol fratsigheden in Paleis Ronda. Na twee kerstjaren binnen zitten zonder Keeswaardig toetje is het daar de hoogste tijd voor. Blok 27 december in je apres kerstagenda,  en kom hummpapaënd de kaarsen uitblazen op de onnavolgbaar knettergekke maar tegelijkertijd ook hoogwaardige feestmiks die je alleen van Kees mag verwachten.

Kees van Hondt
Met zijn unieke pan-Europese volksmuziek, polkapop en aanverwante humppakletsers tovert Kees van Hondt, die je wellicht ook kent van zijn iconische Lowlands sets, elk jaar een uitverkochte TivoliVredenburg om in een kolkende massa. Want na twee dagen kerst met verplichtingen, verveling en volvreterij ben je hard toe aan FEEST.

Deun van Seun
Het vrolijke alter ego van Jankobus Seunnenga, is een semi-akoestisch 3-mans orkest, dat op vele plaatsen te vinden is: Uw huiskamer, de lokale kroeg, dorpshuizen, festivals, noem maar op. Vanavond hoor je stampende country, oud-Hollandse krakers en hun eigen liederen in onze Ronda. Knalfuif gegarandeerd!

Dit is de verplaatste dansavond van 27 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Illustratie: Dorith Graef