Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

3e Keesdag

met Kees van Hondt

v.a. € 17,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Ook Neerlands fanatiekste FEEST-meester weet er momenteel geen kaas van te maken, en dus gaan we voorlopig uit van het Worst Kees Scenario voor 3e Keesdag. In nederige afwachting tot Mark en zijn alles behalve Keeswaardige vriendjes is het nog even afwachten wanneer en hoe we weer mogen. Maar: maak je geen zorgen, want onze minister dan wel president Kees heeft een grote rode knop in zijn bureaulade die ervoor zorgt dat 3e Keesdag weer ouderwets uit de klauwen loopt tot diep in de nacht. Geef je kamerplant nog wat water en liefde, want de kans dat je 'm in december 2022 om vier uur 's nachts uit de WC potten van onze Sannie moet vissen is zeker daar. FEEST!

Kees van Hondt
Met zijn unieke pan-Europese volksmuziek, polkapop en aanverwante humppakletsers tovert Kees van Hondt, die je wellicht ook kent van zijn iconische Lowlands sets, elk jaar een uitverkochte TivoliVredenburg om in een kolkende massa. Want na twee dagen kerst met verplichtingen, verveling en volvreterij ben je hard toe aan FEEST.

Dit is de verplaatste dansavond van 27 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.