Le Guess Who? - Sunday
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
TivoliVredenburg

Le Guess Who? - Sunday

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

incl. servicekosten

Le Guess Who? wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival staat in het teken van geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

 

Le Guess Who? keert van 7-10 november 2024 terug naar Utrecht voor de zeventiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

 

Op zondag 10 november vind je op het programma o.a. de in Pakistan geboren en in Brooklyn gevestigde zangeres, componiste en producer Arooj Aftab; de veelgeprezen multi-instrumentalist, singer-songwriter en vooraanstaand neo-soul artiest Meshell Ndegeocello; de surrealistische bluesdichter aja monet, wiens werk draait om thema’s als Zwart verzet, liefde en de onuitputtelijke zoektocht naar vreugde; de Egyptische zangeres, componiste en producer Dina El Wedidi; en GAISTER, een nieuwe crossover tussen sopraanzangeres Olivia Salvadori (Tutto Questo Sentire), drummer en percussionist Akihide Monna (Bo Ningen) en songwriter en multi-instrumentalist Coby Sey.

TICKETS

Tickets voor Le Guess Who? 2024 zijn verkrijgbaar via leguesswho.com/tickets.