De Familie Sax (4+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Berlage Saxophone Quartet

Peter Vigh nieuwe composities
Jurjen Alkema vormgeving
Ria Marks regie

Locatie
Cloud Nine
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 4 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

De Familie Sax (4+)

Als saxofoons konden praten

incl. servicekosten

Maak kennis met de familie Sax: acht saxofoons die op een betoverende manier tot leven komen. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en hun eigen klank – wacht, kunnen ze práten? Net zoals bij echte families zit er tragiek én humor in dit verhaal, met de instrumenten in herkenbare hoofdrollen.

Saxfiguren
Zoals je bij een marionettenvoorstelling de spelers op een gegeven moment niet meer ‘ziet’, nemen in De Familie Sax de instrumenten de gedaante van levensechte figuren aan dankzij een ingenieuze vormgeving. Met projecties en zelfs heuse kostuums veranderen de saxofoons in de ‘stereotypische’ familieleden van de Saxjes. En heb je ooit een schuifsaxofoon in actie gezien? Je komt ogen en oren tekort.

Innovatief en anders-dan-anders
Het Berlage Saxophone Quartet vertegenwoordigt de nieuwe generatie van saxofoonensembles die niet meer weg te denken zijn uit de klassieke muziek. Dit viertal gebruikt de diepgaande kennis van het vak om innovatieve, veelzijdige voorstellingen op de planken te brengen. De Familie Sax is hun eerste familievoorstelling, altsaxofonist Peter Vigh heeft hiervoor speciaal nieuwe muziek gecomponeerd.

Zie ook

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

t-Zet-Je-Schoenconcert (3+)

en heus popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd!

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Triolino | Takadaaaap! (3+)

door Maat Saxafoon Quartet ism Oorkaan

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Kerstvlokjes (3+)

zing mee met de mooiste en leukste kerstliedjes in een nieuw jasje