Jubileum Schoolconcert: CHO & The Chosens

Bekijk ons aanbod

Meer schoolconcerten
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Programma

aanvang schoolconcert 1 - 11.00 uur
aanvang schoolconcert 2 - 13.30 uur

duur: 60 minuten

Locatie
Grote zaal

Jubileum Schoolconcert: CHO & The Chosens

Speciaal voor middelbare scholieren organiseren wij op maandag 27 mei tijdens ons 10jarige jubileum twee schoolconcerten met CHO & THE CHOSENS in onze Grote zaal. En jij kunt hier met jouw leerlingen gratis bij zijn!

CHO & THE CHOSES
Met zijn ongeëvenaarde flows van nonchalante precisie hoort de Amsterdamse rapper CHO bij de top van de Nederlandse hiphop. De laatste jaren gaat CHO beter dan ooit: in 2022 stond hij in een volle AFAS Live, het jaar daarop werd hij ook nog succesvol acteur – je kunt hem zien als Borsu in de Videoland-serie Mocro Maffia. CHO zette zichzelf in 2014 op de kaart toen hij werd getekend door Top Notch, waar hij de banger Misschien Wel Hè? uitbracht (inmiddels meer dan 10 miljoen Spotify-streams). In oktober 2023 verscheen CHO’s nieuwe album Knock Knock 4!

Aanmelden
Er zijn twee shows, eentje om 11:00 uur en 13:30 uur. Alle leerjaren zijn welkom. Meld je aan via dit formulier. Hierbij mag je een voorkeur aangeven voor tijd.

 

10 jaar TivoliVredenburg
Music sounds better with you! Dit programma is onderdeel van ons tienjarig jubileum. Dat vieren we van vrijdag 24 mei t/m zondag 2 juni met een breed scala aan festivals en concerten in al onze zalen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.