Kāna Trio
Deuren open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 20,-
Rang 2
Regulier
€ 18,-
Rang 3
Regulier
€ 14,-
incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje
Uitvoerenden

Kāna Trio:
Hugo Pereira percussie
João Sequeira percussie
Rens Rutten percussie 

Programma

Muziek van:
John Cage
Yijoo Hwang
Siegfried Kutterer
Luís Tinoco

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt. 

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier. 

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Kāna Trio

Dutch Classical Talent

v.a. € 14,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Dit percussietrio kaart op spectaculaire wijze een spectaculair dringend probleem aan: hoe moeten wij ons verhouden tot de natuur? Zijn we er eigenlijk nog onderdeel van? Het Kāna Trio waadt door de menselijke herrie en vervuiling voor een helder antwoord. ‘[Ze spelen] feilloos samen, krachtig maar nooit te hard,’ aldus de jury van Dutch Classical Talent. 

Machtige subtiliteit
Het thema van klimaatverandering leent zich voor overrompelende percussie. Maar te midden van het spektakel overschreeuwen de percussionisten zichzelf niet. Het Kāna Trio was winnaar van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2022, en ook die jury benadrukte hun subtiliteit: ‘De jury was onder de indruk van het bezwerende [...] samenspel. [Het kleurenpalet] reikte van fluisterzacht marimbageruis tot het meest onheilspellende oerwoudgeweld.’ 

Finalist Dutch Classical Talent
Dit concours biedt jonge kamermusici een unieke kans om zichzelf op de kaart te zetten. Via audities kiest een vakjury drie talenten die onder begeleiding een prikkelend, actueel programma samenstellen en in veertien grote Nederlandse zalen optreden. Aan het einde van de tournee wordt de Dutch Classical Talent Award uitgereikt tijdens de feestelijke finale. Mezzosopraan Isabel Pronk en saxofoonkwartet het Osimun Quartet zijn de andere kanshebbers.  

Zie ook

Kāna Trio

Osimun Quartet

Dutch Classical Talent

Kāna Trio

Finale Dutch Classical Talent

Dutch Classical Talent

Kāna Trio

Isabel Pronk

Dutch Classical Talent