Karsu & Amsterdam Sinfonietta

bekijk hier onze

Turkse shows
Deuren open
Aanvang
Uitvoerenden

Amsterdam Sinfonietta
Daniel Bard muzikale leiding, viool
Karsu zang, piano

Locatie
Grote zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt. 

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier. 

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Karsu & Amsterdam Sinfonietta

Amsterdam Sinfonietta

incl. servicekosten

Dit seizoen gaat Amsterdam Sinfonietta op nieuwjaarstournee met zangeres-pianist Karsu. Is haar mix van Turkse muziek, pop en jazz al bijzonder, wacht maar tot ze met een strijkorkest op de bühne staat. Dit is een uitgelezen moment om te ervaren hoe de headliner van Carnegie Hall, North Sea Jazz én Beste Zangers haar eigen stijl vermengt met klassieke muziek.   

Breder dan klassiek

In deze concertreeks kijkt Amsterdam Sinfonietta elk jaar met verrassende samenwerkingen over de grenzen van de klassieke muziek heen. Zoals het ensemble het omschrijft: ‘Amsterdam Sinfonietta duikt in de wereld van een pop- of jazzartiest en omgekeerd daagt het orkest de artiest uit om de wereld van de klassieke muziek voor strijkers te verkennen.’  

Van Edison naar topnoteringen

Elke zaal in Turkije en Nederland is steevast uitverkocht als Karsu optreedt. In 2016 kreeg ze een Edison voor haar album Colors. Haar stem is warm en gloedvol, doorleefd met de melodieuze klanken die we kennen uit de Turkse muziek. Kameleon als ze is, scoorde ze begin 2024 een hit met de Nederlandstalige popsingle Kom Dansen.  

Zie ook

Karsu & Amsterdam Sinfonietta

Reich & Richter

Asko|Schönberg

Karsu & Amsterdam Sinfonietta

Game Music

Noord Nederlands Orkest

Karsu & Amsterdam Sinfonietta

Pärt über Bach

Amsterdam Sinfonietta