Thomas Beijer speelt Satie
Deuren open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 32,-
Rang 2
Regulier
€ 28,-
Rang 3
Regulier
€ 24,-
incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje
Uitvoerenden

Thomas Beijer piano, animatiefilm en presentatie

Programma

Satie Cinéma; Ogive nr. 4; Le poisson rêveur; Gymnopédie nr. 1; Sonatine bureaucratique Vexations; Chant guerrier du Roi des Haricots; Embryons desséchés; Petite ouverture à danser; Ragtime Parade; Je te veux

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Thomas Beijer speelt Satie

Met animatiefilm

v.a. € 24,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Een verkenningstocht door het absurde universum van componist Erik Satie biedt een leven lang inspiratie. Pianist, componist, schrijver, tekenaar en filmer Thomas Beijer is verzot op de muzikale nalatenschap van Satie. Voor zijn concertvoorstelling rondom Satie zet Beijer al zijn talenten in. Er klinkt live pianomuziek van Satie, hij spreekt honderduit over zijn grote voorganger en toont zelf vervaardigde, speelse animatiefilms als een amicale knipoog naar Satie.

Thomas Beijer is een onvervalst multitalent die geen minuutje tijd onbenut laat. Als solopianist reist hij over de wereld, maar hij componeert ook voor collega’s als sopraan Laetitia Gerards en violist Julia Philippens. Als schrijver debuteerde Beijer in 2017 met de bundel Geen Jalapeños. In 2022 ontving Beijer de Nederlandse Muziekprijs.

Speciaal voor zijn Satie-concert bezoekt Thomas Beijer vele pianohoogtepunten uit Satie’s oeuvre. Het Franse genie excelleert in muziek van een spirituele overtuigingskracht, gelardeerd met humor en kolderieke invallen. In de vrije geest van Satie toont Beijer zijn eigen, spitsvondige animatiefilms die zowel prikkelen als ontroeren.

Zie ook

Thomas Beijer speelt Satie

Roxane van Iperen in Calefaxland

Muziek & Literatuur

Thomas Beijer speelt Satie

Bach & Soefi

Bach & Soefi

Thomas Beijer speelt Satie

ORBI

The Oscillating Revenge of the Background Instruments