Finale Dutch Classical Talent
Deuren open
Aanvang
Uitvoerenden

Isabel Pronk mezzosopraan
Osimun Quartet saxofoonkwartet
Kāna Trio percussietrio

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt. 

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier. 

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Finale Dutch Classical Talent

Dutch Classical Talent

v.a. € 24,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Een volgepakt programma voor de Dutch Classical Talent-finale! Wordt het Isabel Pronk, het Osimun Quartet of het Kāna Trio? Dit is hét moment om deze toptalenten op één middag te horen, en te genieten van de spannende ontknoping: wie wint de Dutch Classical Talent Award à tienduizend euro, en wie de publieksprijs? Een bekende stem van NPO Radio 4 presenteert de finale. 

Breed scala
Het is onmogelijk om de finalisten van deze editie onder één noemer te scharen. Mezzosopraan Isabel Pronk levert een eigenzinnig, theatraal getint programma af, terwijl het Osimun Quartet zijn eigen emoties verkent met een haast spirituele reis door de muziek. Het Kāna Trio stelt op een subtiele en krachtige manier de vraag hoe – en of – we de harmonie tussen mens en natuur kunnen herstellen. 

Ontknoping 
Nadat deze finalisten achttien maanden geleden werden geselecteerd, toerden ze langs veertien  grote Nederlandse zalen. Hun programma stelden ze samen onder begeleiding van Dutch Classical Talent-coaches. Dat dit concours een belangrijke bijdrage levert aan de wereld van de Nederlandse klassieke muziek blijkt uit de laureaten. Eerdere winnaars waren Tania Kross, Lavinia Meijer en het Berlage Saxophone Quartet. 

Zie ook

Rabo Open Stage: Damian Bosch & The Glass Outfit

Isabel Pronk

Dutch Classical Talent

Rabo Open Stage: Damian Bosch & The Glass Outfit

Osimun Quartet

Dutch Classical Talent

Rabo Open Stage: Damian Bosch & The Glass Outfit

Kāna Trio

Dutch Classical Talent