Fay Claassen sings Barbra
Deuren open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 35,-
Medebezoeker / Begeleider
Medebezoeker / Begeleider
€ 35,-
incl. servicekosten
Uitvoerenden

Fay Claassen zang
Mike Boddé piano, teksten
Marcel Serierse drums
Phaedra Quant bas, backingvocals
Tim Langedijk gitaar
Tom Beek  saxofoon, keyboards
Lex Amrein geluid

Programma

Nummers van Barbra Streisand

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Fay Claassen sings Barbra

Fay Claassen sings Barbra

v.a. € 35,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Je moet het maar durven. In de schoenen van Barbra Streisand stappen is immers niet zo maar iets. Voor Fay Claassen, begenadigd jazzzangeres en alleskunner is dat geen probleem. Samen met haar band en pianist Mike Boddé, bekend van onder andere Podium Klassiek, zingt ze de grote successen van Barbra Streisand en vertelt ze bijzondere anekdotes en verhalen. Een waar eerbetoon aan een van de grootste zangeressen van de twintigste eeuw.

Barbra Streisand is nog steeds een wervelende duizendpoot. Nadat ze in 1962 haar eerste platencontract tekende en meteen twee Grammy’s won groeide ze uit tot een icoon van de twintigste eeuw die niet alleen zong, maar ook componeerde, regisseerde, schreef en produceerde. Met meer dan zestig albums en alleen al in de VS bijna zeventig miljoen verkochte platen is ze niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen.

Fay Claassen behoort tot de internationale top onder de jazzzangeressen. Ze werkte met vele grootheden en orkesten uit het genre en is een vaste gast op vele festivals en grote podia. Ook weet ze met haar eigen band en indringende stemgeluid in een intiemere setting te ontroeren. Als iemand klassiekers van Barbra Streisand zoals People, Memories en Guilty naar eigen hand kan zetten is het Fay Claassen.

Zie ook

Fay Claassen sings Barbra

Pynarello

Surf!

Fay Claassen sings Barbra

ORBI

The Oscillating Revenge of the Background Instruments

Fay Claassen sings Barbra

Helena Basilova speelt Sakamoto

Klassiek in de Cloud