Biergarten: Duitse Avond ft. Auf Deutsch

Bekijk hier meer

Biergarten
Aanvang
Deuren open
Verwachte eindtijd
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Park 6

Biergarten: Duitse Avond ft. Auf Deutsch

Een hectisch dorpsplein met een gezellige ratjetoe aan activiteiten

Geweest

Biergarten is terug van weggeweest! Voor wie het nog niet kent, hier een korte introductie: Biergarten is onze wekelijkse vrijdagavond in de zomer op Park 6. Het kloppend hart van TivoliVredenburg verandert deze festivalzomer in een hectisch dorpsplein met een gezellige ratjetoe aan activiteiten. Van Vinylfeestje en Mario Kart tot Pingpong-toernooitjes en speciaalbier; iedere week weer een bak aan indrukken om tot je te nemen.

Duitse Avond ft. Auf Deutsch

Jetzt geht’s los! Maak je klaar voor een avond geheel in het teken van onze oosterburen, met partymachers Auf Deutsch als special guests. Geniet van hits in een Duits jasje terwijl je je geluk beproeft bij Tiergarten Inside: de meest uit de pas lopende paardenrace ter wereld. Waan je Novak Djokovic tijdens een potje WiiTennis in onze Spielgarten, of laat je skills zien bij twister of pingpong. Uiteraard kunnen echte Duitse lekkernijen, zoals Pretzels, Broodjes Braadworst en BRATworst (vega) niet ontbreken.

Auf Deutsch

Heute Abend kun je weer genieten van Die Partyknüller! Deze keer blijven de lederhosen en de Oktoberfesthits zu Hause maar gaan ze Auf Deutsch! Dus alleen maar hits! Van Daft Punk tot Abba, van Ed Sheeran tot Elvis, van Billie Eilish tot The Rolling Stones; ze komen allemaal langs..... maar dan wel in het Duits of als trekzakcover. Supertollklasse, auf geht's!