Rabo Open Stage

Ontdek aanstormend talent
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Programma
19:00 - 20:00 NiFu MiFa
20:30 - 21:30 Duccio Falchi Trio
22:00 - 23:00 Bob Roos Kwartet

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Gratis | NiFu MiFa Trio, Duccio Falchi Trio en Bob Roos Kwartet

Geweest

Rabo Open Stage

Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder voor de rest: sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten het podium, bestemd voor aanstormend talent.

Al jaren is twee keer per maand de Rabo Open Stage dé verzamelplek voor professioneel- en amateurjazztalent. En omdat TivoliVredenburg 10 jaar bestaat, en daarmee de Rabo Open Stage dus ook, vieren we dit met een speciale avond vol jazz.

Het NiFu MiFa trio is een zigeunerjazztrio dat bestaat uit een zanger, gitarist en contrabassist. De muziek die ze spelen is sterk gericht op de jazz uit Frankrijk, gemixt met elementen uit onder andere de Spaanse en Oost-Middellandse Zee tradities. Ze hebben al op veel grote podia in Nederland gespeeld en hebben in de zomer van 2023 een tour van twee weken door Spanje gehad. Ze zijn net klaar met de opnames van hun eerste album met originele composities en zijn van plan deze in 2024 uit te brengen!

Het Duccio Falchi Trio gaat eigen composities spelen geschreven door de gitarist, Duccio. De muziek is geïnspireerd op muziek van Julian Lage en Mark Lettieri. Het is vrije muziek door middel van improvisatie, doordachte arrangementen en omdat het elementen heeft van veel verschillende genres zoals jazz en americana.

Al jarenlang speelt Bob Roos regelmatig op onze Rabo Open Stage. Ook vanavond is hij erbij, ditmaal samen met tenorsaxofonist Jasper Blom, bassist Zack Lober en pianist Anne Guus Teerhuis. Het kwartet is al jaren een van de vaste begeleiders van de Tivolivredenburg jazz sessie.