Le Guess Who? - Friday
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
TivoliVredenburg

Le Guess Who? - Friday

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

incl. servicekosten

Le Guess Who? wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival staat in het teken van geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

Le Guess Who? keert van 7-10 november 2024 terug naar Utrecht voor de zeventiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

Op vrijdag 8 november vind je op het programma o.a. een live set van de in Parijs gevestigde artiest en producer/DJ Crystallmess; het experimentele, elektronische trio DARKSIDE; de veelgeprezen transdisciplinaire geleerde, vocalist, woordkunstenares, jalatarangam (een traditioneel Indiaas percussie-instrument) artiest en contrabassist ganavya; de legendarische soundsystem- en dub-producer Aba Shanti-I; een b2b met Errol & Sammseed, de twee leading lights achter Touching Bass, die hun gedeelde passie voor soul, spirit en dans naar LGW brengen; de ambassadeurs van de Colombiaanse volksmuziek Los Gaiteros de San Jacinto, die sinds de jaren 40 Latijns-Amerikaanse muziektradities als Gaita en Cumbia naar nieuwe tijdperken hebben geleid; en RP Boo, een van de grondleggers van Footwork.

TICKETS

Tickets voor Le Guess Who? 2024 zijn verkrijgbaar via leguesswho.com/tickets.