Biergarten x Popronde

Bekijk hier meer

Biergarten
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Park 6
Jesse Hydro

Vanaf zijn studentenkamer, omgetoverd tot thuisstudio inclusief jaren ’80 synthesizers en elektrische gitaren, is Jesse Hydro dag en nacht aan het produceren, schrijven en zingen. Inspiratie haalt hij uit zijn ‘mooie-woorden-lijst’, opgeslagen op zijn telefoon.

MEERKAT

MEERKAT is een Utrechtse jazz/fusion band. Hun sound kenmerkt zich door een met hiphop en funk doordrenkte ritmesectie. Een solide basis waarover een in effecten overgoten trompet geluid zorgt voor dromerige klanken.

Levi Boon

Levi Boon vertaalt haar introspectie in rustgevende indie folk met een warme stem en beschouwende teksten. Akoestische instrumenten leggen de basis voor haar muziek geïnspireerd door klassieke en moderne folk artiesten zoals Nick Drake, Feist en Julia Jacklin.

Biergarten x Popronde

Een hectisch dorpsplein met een gezellige ratjetoe aan activiteiten

Gratis

Biergarten is terug van weggeweest! Voor wie het nog niet kent, hier een korte introductie: Biergarten is onze wekelijkse vrijdagavond in de zomer op Park 6. Het kloppend hart van TivoliVredenburg verandert deze festivalzomer in een hectisch dorpsplein met een gezellige ratjetoe aan activiteiten. Van Vinylfeestje en Mario Kart tot Pingpong-toernooitjes en speciaalbier; iedere week weer een bak aan indrukken om tot je te nemen.

Biergarten x Popronde

Tijdens deze editie van Biergarten slaan we de handen in een met Popronde om jullie een goed gevuld liveprogramma te bieden! Popronde vindt dit jaar plaats op 24 oktober maar we houden alvast een pre-party op 19 juli! Met vanavond alleen maar Utrechtse artiesten op het podium. Daarnaast host Tom Strik weer Biergarten Inside om de artiesten nog beter te leren kennen. Een avond- en nachtvullend programma zoals je ziet!

Tijdschema:

21:30 - 22:00 – MEERKAT 

22:30 - 23:00 – Levi Boon 

23:15 - 23:45 – Jesse Hydro