Elke vrijdag de springplank voor aanstormend talent

Alle lunchconcerten
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
Cloud Nine

Lunchconcert Jazz

Gratis | Tyler McCullough

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is.

Gitarist en vocalist Tyler McCullough (21) laat u kennis maken met zijn gloednieuwe composities. Met zijn eindexamen aan het Utrechts Conservatorium in het vooruitzicht, is het tijd voor het slotstuk van zijn studie en daarmee het begin van een muzikale carrière. Een carrière waarin hij zijn ervaring als gitarist, zanger, componist, arrangeur en bandleider verder uitbreidt. 

Een geraffineerde combinatie van onder anderen Jazz, Folk, Pop en Samba stroomt door Tyler en zijn kwintet (Francisco Rodrigues - Piano, Marie van der Burg - vocalen, Noah Stakenborg - Contrabas, Teun Wagter - Drums). Een band vol vrienden, precies zoals Tyler dat graag heeft. Na talloze projecten met Teun, Noah en Marie, en een jaar met Francisco in het Jong Metropole Orkest is dit kwintet ontstaan. “In de stijl van James Taylor, een van mijn grote voorbeelden, is dit mij eigen "Band of Legends. Die ik stuk voor stuk vrienden mag noemen".

Entreebewijs

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 09.30 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.