Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Rabo Open Stage

Ontdek aanstormend talent
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Programma

20:50 Zoë Mors
21:40 Annette Vogel
22:30 Jonas Fonn & Friends

Locatie
Rabo Open Stage

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.

Zoë is negentien jaar en schrijft Nederlandstalige liedjes op de piano en gitaar. Zowel alleen als met haar bandje vertaalt ze emoties naar muziek en worden er verhalen vertelt. > Helaas gaat het optreden van Zoë vanavond niet door in verband met ziekte. Het optreden is verplaatst naar woensdag 3 juli.

Annette Vogel kocht als vijftienjarige een gitaar en zong na drie weken het lied ‘House of New Orleans’ onder het Rijksmuseum van Amsterdam. Dat was het begin van haar muzikale carrière. Ze begon al snel met eigen liedjes te schrijven. Eerst in het Nederlands, later in het Engels en in het Frans. Sinds zomer 2015 is Mario Kaspers de vaste bassist van Annette. In het voorjaar van 2019 is het duo na een auditie toegelaten tot het netwerk van de Musiciens du Metro Parisienne. Sindsdien spelen zij regelmatig in de Parijse metro. Daarnaast toeren zij elke zomer naar Frankrijk en spelen zij in de straten van o.a. Montpellier, Perpignan, Toulouse, Nimes, Narbonne, Avignon en Tours. Veel liedjes gaan dieper in op het filosofische onderwerp 'wie of wat zijn wij eigenlijk?' Ze schrijft over de zoektocht naar de zin van het bestaan, waarheid en liefde.

Jonas Fonn & Friends is een band gevormd rondom singer-songwriter en producer Jonas Fonn. Fonn komt oorspronkelijk uit Noorwegen, maar woont tegenwoordig in Utrecht. Zijn meest recente release is meer elektronisch maar zijn live-act is meer folk georiënteerd.

Rabo Open Stage

Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder voor de rest: sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten het podium, bestemd voor aanstormend talent.