Pynarello & Shishani
Deuren open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 32,-
Rang 2
Regulier
€ 28,-
Rang 3
Regulier
€ 24,-
incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje
Uitvoerenden

Pynarello
Shishani singer­-songwriter

Programma

Muziek van Florence Price en Shishani

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Pynarello & Shishani

Paasconcert

v.a. € 24,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Bij Goede Vrijdag hoort traditiegetrouw passiemuziek. Maar Pynarello houdt ervan de dingen net iets anders te doen. Het rebellencollectief deelt de bühne met de Belgisch-Namibische singer-songwriter Shishani die in hun muziek activistische thema’s aansnijdt en niet bang is voor confrontaties. Als gekleurde queer persoon zet hen zich in voor gelijke rechten voor iedereen. Een waardig paasthema.

Antropoloog en activist
Shishani is niet alleen singer-songwriter, maar ook antropoloog, musicoloog en activist. Hen verkent de muziek van Florence Price (1887-1953), de eerste Afrikaans-Amerikaanse vrouw die erkenning kreeg als componist en wier symfonische werken zijn doorgedrongen tot de Amerikaanse muziekcanon. Een avond vol power en overtuigingskracht.

Prijswinnaars
Wie nog niet van Pynarello heeft gehoord, mist iets. Dit collectief, ‘gesneden uit flexibel schuimrubber’, is ervan overtuigd dat klassieke muziek avontuurlijker, spontaner en directer kan. Ze spelen zonder dirigent, zonder bladmuziek en meestal staand. Voor hun programma Vrijheid & Overwinning, met werk van Kika Sprangers, Anne-Maartje Lemereis en Sjostakovitsj wonnen ze in 2023 De Ovatie van de VSCD.

Zie ook

Pynarello & Shishani

Michel Krielaars, Liza Ferschtman & Enrico Pace

Muziek & Literatuur

Pynarello & Shishani

Pynarello

Surf!

Pynarello & Shishani

Pynarello: Guilty Pleasures

Met Laetitia Gerards